40 artikelen
sorteren op:
Titel | Auteur | Jaar | |
---|---|---|---|
Valkenburgse chef-kok Paul Keijdener overleden na langdurig ziekbed | Jeroen Geerts | 2021 | |
Michelinster : Ida Kleijnen overleden | Ray Simoen | 2019 | |
'Altijd controle houden' | Ray Simoen | 2019 | |
Chefkok Hans Snijders verlaat na bijna 40 jaar château Neercanne | Ray Simoen | 2019 | |
Jeroen Trimbos naar Belgische topzaak La Butte aux Bois | Nathalie Bluiminck | 2018 | |
Château St. Gerlach gaat weer voor Michelinster | 2017 | ||
Voorlopers : Charmant voor de gasten, streng voor de keuken | Ray Simoen | 2017 | |
Restaurant Juliana zet verjonging door : BRASSERIE | Ray Simoen | 2017 | |
Valkenburgs restaurant gaat sluiten | 2017 | ||
Gilbert von Berg nieuwe chef restaurant Château Neercanne : Hans Snijders na 37 jaar trouwe dienst benoemd tot Executive Chef | Jo Cortenraedt | 2017 | |
Chef’s special: Hans Snijders, een gedisciplineerde meesterkok | Ellis | 2017 | |
Restaurant ‘Juliana’ terug : HORECA Koos van Noort (64), ex-Kurhaus, aangesteld als chef-kok | Ray Simoen | 2015 | |
Eten uit eigen tuin : Een kijkje in de keuken van Château St. Gerlach | Jenneke van Genechten | 2014 | |
Hotel Juliana omgebouwd tot opleidingsinstituut : Comeback familie Stevens; Beluga-cuisinier Hans van Wolde creatief directeur | Jurgen Simon | 2013 | |
Stevens keert terug: Hotel Juliana wordt opleidingsinstituut | Jurgen Simon | 2013 | |
KAMPIOENSCHAP : Prijs voor kok van St. Gerlach | 2012 | ||
Spaanse elfdaagse St. Gerlach : CHÂTEAU Chef-kok en gastheer Spaans hotel-restaurant naar Houthem | 2011 | ||
'Hard werken en jezelf blijven' : PRIJS Inspecteurs van Michelin bekronen Restaurant Jérôme uit Valkenburg met Bib Gourmand | Rob Cobben | 2010 | |
Vak geleerd bij toprestaurants | Rob Cobben | 2010 | |
kijk op koken met passie : Jeroen Trimbos Restaurant Jérôme | John Reinhard | 2010 | |