Uw zoekacties: Bakker's Culinaire Vakschool (2), 1920 - 1990

1822 Bakker's Culinaire Vakschool (2), 1920 - 1990 ( Groninger Archieven )

Uitleg bij archieftoegang

Een archieftoegang geeft uitgebreide informatie over een bepaald archief.

Een archieftoegang bestaat over het algemeen uit de navolgende onderdelen:

• Kenmerken van het archief
• Inleiding op het archief
• Inventaris of plaatsingslijst
• Eventueel bijlagen

De kenmerken van het archief zijn o.m. de omvang, vindplaats, beschikbaarheid, openbaarheid en andere.

De inleiding op het archief bevat interessante informatie over de geschiedenis van het archief, achtergronden van de archiefvormer en kan ook aanwijzingen voor het gebruik bevatten.

De inventaris of plaatsingslijst is een hiërarchisch opgebouwd overzicht van beschreven archiefstukken. De beschrijvingen zijn formeel en globaal. Het lezen en begrijpen van een inventaris behoeft enige oefening en ervaring.

Bij het zoeken in de inventaris wordt de hiërarchie gevolgd. De rubrieken in de inventaris maken deel uit van de beschrijving op een lager niveau. Komt de zoekterm in een hoger niveau voor, dan voldoen onderliggende niveaus ook aan de zoekvraag.

beacon
 
 
Plaatsingslijst
34 Lesprogramma's banketbakkers 1932-1952
handgeschreven lesprogramma door J. Bakker plm. 1932
lesprogramma banketbakkers1944
lesprogramma banketbakkerspatroons 1951-52
lesprogramma 1e bedienden banket 1951-52
lesprogramma marsepeincursus1951-52, 1957
lesprogramma repetitiecursus banket 1951-52
lesprogramma vestigingscursus banket 1951-52
lesprogramma sierkunstcursus 1951-52
lesprogramma garneercursus 1951-52
lesprogramma suikertrekcursus 1957
lesprogramma gezellencursus brood-banket plm. 1955
1 set garneervoorbeelden, uitg. Bakkersvakschool "1938
1822 Bakker's Culinaire Vakschool (2), 1920 - 1990
Plaatsingslijst
34
Lesprogramma's banketbakkers 1932-1952
handgeschreven lesprogramma door J. Bakker plm. 1932
lesprogramma banketbakkers1944
lesprogramma banketbakkerspatroons 1951-52
lesprogramma 1e bedienden banket 1951-52
lesprogramma marsepeincursus1951-52, 1957
lesprogramma repetitiecursus banket 1951-52
lesprogramma vestigingscursus banket 1951-52
lesprogramma sierkunstcursus 1951-52
lesprogramma garneercursus 1951-52
lesprogramma suikertrekcursus 1957
lesprogramma gezellencursus brood-banket plm. 1955
1 set garneervoorbeelden, uitg. Bakkersvakschool "1938
Organisatie: Groninger Archieven

Kenmerken

Beschrijving:
Plaatsingslijst van het archief van Bakker's Culinaire Vakschool
Behoort tot collectie:
Gemeente Groningen
Laatste Publicatie:
2000
Omvang:
2 m standaardarchiefberging