Datum:
2001-03-20
Jaar:
2001
Trainer Ton Delfgou deed in Garde-ren ( Garderen ) geen beroep op de verdedigers Dytmer Hettinga en Gerben Treffers en paste Peter Dikkerboom en Mar-tijn ( Martijn ) Wittebol voor de afwisseling in . Een geprikkelde Raymond Klijn speelde tegen Veluwse Boys een van zijn betere wedstrijden . In de tiende minuut ondernam hij een ac-tie ( actie ) vanaf het middenveld en zijn voorzet vanaf de achterlijn werd simpel binnengeschoten door Paul Geerüngs : 0-1 ( 01 ) . Op het prima be-speelbare ( bespeelbare ) veld cornbineerde Vianen naar hartelust en in een hoog tem-po ( tempo ) . Binnen een half uur leidden de gasten al met 0-3 door twee af-standsschoten ( afstandsschoten ) van Gerard van Kleij . Het op de voorlaatste plaats staan-de ( staande ) Veluwse Boys kon geen vuist maken en was slechts sporadisch op de helft van Vianen te vinden . In het laatste kwartier probeerde Geerlings het enkele keren met schoten uit de tweede lijn , maar de Garderense keeper stond zijn man-netje ( mannetje ) . In de tweede helft was het na vijf minuten opnieuw raak . Martijn Wittebol begon op de linkervleugel aan een solo die hij zelf fraai af-rondde ( afrondde ) : 0-4 ( 04 ) . Pal daarna kreeg de thuisclub om onduidelijke redenen een strafschop die werd benut : 1-4 . Dat doelpunt zorgde voor een kort-stondige ( kortstondige ) opleving waarin Vianen niet alleen achteruit moest , maar ook een tweede doelpimt incasseer-de ( incasseerde ) : 2-4 ( 24 ) . Na een kwartier kregen de tricolores weer controle over de wedstrijd en brak het tijdperk Geer-lings ( Geerlings ) aan . De aanvaller werd door zijn directe tegenstander met faire middelen bestreden en kon zich daardoor uitleven op de rechter-flank ( rechterflank ) . Tot drie keer toe werd hij