Uw zoekacties: Restaurant Jérôme gooit hoge ogen

Artikelen ( Heemkundevereniging Houthem-St.Gerlach )

beacon
 
 
Artikel
Restaurant Jérôme gooit hoge ogen
Datering:
2009
Titel:
Restaurant Jérôme gooit hoge ogen
Titel tijdschrift:
Heuvelland Aktueel
Afleveringsnummer:
Heuvelland Aktueel, 11/3/2009
Samenvatting:
Met foto van Jeroen Trimbos en interieur. Na jaren rondzwerven in de culinaire wereld opende Jeroen - in Frankrijk Jérôme ome genoemd - Trimbos op 31 maart 2008 zijn eigen restaurant aan Broekhem 58 in Valkenburg.
Het eerste jaar legde hem bepaald geen windeieren. De lofuitingen waren niet van de lucht. Niet alleen van de klanten maar ook uit professionele hoek kreeg hij de nodige waarderingen maar ook onderscheidingen. Zo kreeg Jeroen van het Nederlandse toonaangevende culinaire blad Lekker de vermelding `Zeer goed' De Nederlandse Gault Millaut kende restaurant Jérôme 12 punten toe. Als klap op de vuurpijl kwam er de beloning van de Michelin-gids. De controleurs van deze toonaangevende culinaire gids deelde het restaurant liefst 2 bestekjes toe. Het succes komt dan ook niet zo maar uit de lucht vallen. Jeroen heeft in de beste gewerkt: Prinses Juliana, Le Sapiche, Mangerie de Kersentuin (Amsterdam), Kulm Hotel (Zwitserland), Tout a Fait (Maastricht), Château St Gerlach en de Leuf. Jeroen wordt geïnspireerd door de seizoenen. Daarnaast combineert hij klassieke en moderne kooktechnieken. De pas 25-jarige Jeroen kijkt tevreden terug maar focust zich toch helemaal op de toekomst. "Ik wil altijd beter worden. Of het nu om het eten gaat of de bediening" aldus Jeroen Trimbos. Een noviteit komend jaar is het tiengangenmenu. "Daarin komen de meest succesvolle gerechten van 2008 nog eens extra aan bod. Verder gaan we een drie-gangen lunch aanbieden voor slechts 25 euro"
Trefwoorden:
Geografische namen: